24-05-2019: Αναβάθμιση εφαρμογής myAthensPass

Η mobile εφαρμογή myAthensPass, που άλλαξε τα δεδομένα στο παρκάρισμα στην πόλη της Αθήνας, αναβαθμίστηκε και είναι διαθέσιμη για τους χρήστες Android και iOS!


Με την εφαρμογή myAthensPass, ο οδηγός αγοράζει ηλεκτρονικά, γρήγορα και εύκολα, χρόνο στάθμευσης για το αυτοκίνητό του. Η εφαρμογή του δήμου Αθηναίων, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ενσωματώνει στην καθημερινότητα των χρηστών την ευκολία της διαδικασίας, την αξιοπιστία και την αμεσότητα των πληρωμών, προσφέροντάς τους όλα όσα χρειάζονται για να παρκάρουν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου και έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη των χρηστών.

Η αναβαθμισμένη έκδοση έχει εμπλουτιστεί με νέες δυνατότητες:
– Ενεργοποίηση στάθμευσης απομακρυσμένα, είτε με τη μετακίνηση του pin στο σημείο που βρίσκεται το όχημά σας ή πληκτρολογώντας τη διεύθυνση
– Χρήση πολλαπλών τραπεζικών καρτών για αγορά χρόνου στάθμευσης
– Λήψη απόδειξης αγοράς χρόνου στάθμευσης οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, σε μορφή pdf από την ενότητα ιστορικό εισιτηρίων

 

Οδηγίες επανασύνδεσης, μετά τη λήψη της ενημέρωσης
Για να προχωρήσετε στην αναβάθμιση της εφαρμογής myAthensPass θα πρέπει να την αναζητήσετε στα Google Play ή AppStore και να επιλέξετε «Ενημέρωση».
Αφού εγκατασταθεί η ενημέρωση,  στο πρώτο άνοιγμα της εφαρμογής θα προχωρήσετε σε αλλαγή κωδικού για λόγους ασφαλείας, ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία:

>”Είμαι ήδη χρήστης του myAthensPass”
> “Αλλαγή κωδικού”
> Εισάγετε το email σας στο αντίστοιχο πεδίο και επιλέξτε “Δεν είμαι ρομπότ”, ακολουθείστε τις σχετικές οδηγίες και επιλέξτε “Επαλήθευση”
> Σε αυτό το σημείο πατήστε το κουμπί “Reset password” και ανοίξτε τα email σας
> Επιλέξτε το σύνδεσμο εντός του email “Αλλαγή κωδικού πρόσβασης” (αυτό μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε συσκευή πχ. mobile, desktop, laptop ή tablet)
>
Εισάγετε τον νέο κωδικό της αρεσκείας σας –άνω των 6 χαρακτήρων- και πατήστε “Αλλαγή κωδικού”
>
Αφού εμφανιστεί το μήνυμα “Η αλλαγή του κωδικού password έγινε επιτυχώς!” μεταβείτε ξανά στην εφαρμογή και επιλέξτε “Άλλαξα τον κωδικό μου”
>  Συνδεθείτε
εισάγοντας το email σας και τον νέο κωδικό πρόσβασης

Συγχαρητήρια!
Έχετε συνδεθεί επιτυχώς στην εφαρμογή και μεταφέρεστε στην νέα οθόνη ενεργοποίησης στάθμευσης!

Σας ενημερώνουμε ότι στην αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής έχει μεταφερθεί το χρηματικό υπόλοιπο του λογαριασμού σας.
Για λόγους ασφαλείας και προστασίας δεδομένων δεν έχουν μεταφερθεί το ιστορικό σταθμεύσεων, ο αποθηκευμένος αριθμός κυκλοφορίας και η τραπεζική σας κάρτα.
Όλες οι τραπεζικές συναλλαγές είναι απολύτως ασφαλείς και διεξάγονται μέσω του συστήματος της τράπεζας «Πειραιώς».