15-09-2016: Η ΔΑΕΜ Α.Ε. συμμετέχει στον 8ο αγώνα Greece Race for the Cure®

Με γνώμονα τις αξίες της κοινωνικής συνεισφοράς και αλληλεγγύης η ΔΑΕΜ Α.Ε. στηρίζει τις δράσεις που ενισχύουν τον εθελοντισμό αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα του ρόλου της στο κοινωνικό σύνολο. Στα πλαίσια των θεμελιωδών αρχών που διέπουν την Εταιρική Κοινωνική μας Ευθύνη επιλέξαμε να στηρίξουμε ενεργά την προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, ο οποίος διοργανώνεται από το 2009, από το Σύλλογο «Άλμα Ζωής».

mail_header

Το Greece Race forthe Cure® είναι ένας συμβολικός Αγώνας Δρόμου 5χλμ και Περίπατος 2χλμ ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Κάθε χρόνο χιλιάδες άνδρες, γυναίκες και παιδιά συγκεντρώνονται μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης για να τρέξουν ή να περπατήσουν, για να τιμήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπακαι να συμβάλλουν στην παγκόσμια μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Με αυτόν τον τρόπο η Αθήνα γίνεται μέρος της παγκόσμιας αλυσίδας κατά του καρκίνου του μαστού, καθώς ο αγώνας Race for the Cure® συγκεντρώνει διεθνώς 1,6 εκατομμύρια συμμετέχοντες. Στόχος της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου, η ενημέρωση για την ασθένεια και τις μεθόδους πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσής της, καθώς και η συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.greecerace.gr

Ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί με την ομάδα μας “ΔΑΕΜ Runners for cure” την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Greece Race for the Cure ® 2016 συμμετέχοντας σε μια μεγάλη γιορτή για το θάρρος, την ελπίδα, τη δύναμη, τη ζωή.