08-01-2016: Η ΔΑΕΜ Α.Ε. συμμετείχε στην 17η Διεθνή Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας China Hi-Tech Fair

China Hi-Tech Fair 2015
China Hi-Tech Fair 2015

Η ΔΑΕΜ Α.Ε. και ο Δήμος Αθηναίων συμμετείχαν από κοινού στην 17η Διεθνή Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας China Hi-Tech Fair που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Σενζέν της Κίνας στο διάστημα 16-21 Νοεμβρίου 2015.  Η έκθεση αυτή θεωρείται από τις περισσότερο αναγνωρίσιμες, διεθνώς, εκθέσεις υψηλής τεχνολογίας, με συμμετοχή πάνω των 3.000 εκθετών και εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών.
Στόχος της είναι η παρουσίαση καινοτόμων ηλεκτρονικών εφαρμογών σε πεδία αυτοματισμού, ρομποτικής, ευφυών πόλεων και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, η προώθηση της επιχειρηματικότητας και η ενίσχυση των διεθνών συνεργασιών στον τομέα των νέων τεχνολογιών.

17η Διεθνής Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας China Hi-Tech Fair
17η Διεθνής Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας China Hi-Tech Fair

Η ΔΑΕΜ Α.Ε συμμετείχε ως εκθέτης με σκοπό την προβολή της τεχνογνωσίας και των πεδίων δράσης της εταιρείας, την ανταλλαγή καλών πρακτικών, την ενημέρωση επί έξυπνων συστημάτων για ευφυείς πόλεις (ενεργειακή εξοικονόμηση, εποπτεία κοινοχρήστων χώρων, ελεγχόμενη στάθμευση, διαχείριση αποβλήτων, κλπ.), τη δικτύωση με εταιρείες και φορείς από τη φιλόξενη χώρα της Κίνας, καθώς και από άλλες χώρες–εκθέτες, που συμμετείχαν με τις δικές τους αποστολές, ώστε να τεθούν τα θεμέλια για μελλοντικές συμπράξεις σε ευρωπαϊκά και άλλα έργα που αναλαμβάνει η ΔΑΕΜ Α.Ε.

China Hi-Tech Fair 2015 - Στη ΔΑΕΜ Α.Ε. απονεμήθηκε το βραβείο του εξαίρετου διοργανωτή
Στη ΔΑΕΜ Α.Ε. απονεμήθηκε το βραβείο του εξαίρετου διοργανωτή

Η προσπάθεια αυτή της ΔΑΕΜ Α.Ε. στέφθηκε με επιτυχία καθώς της απονεμήθηκε το βραβείο του εξαίρετου διοργανωτή και τέθηκαν οι βάσεις για διεθνείς συνεργασίες Δήμου Αθηναίων και ΔΑΕΜ Α.Ε. με διεθνείς και κινεζικές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, αναπτύχθηκαν άριστες διμερείς σχέσεις, διαμορφώθηκαν οι τεχνολογικοί προσανατολισμοί των σύγχρονων πόλεων και εντοπίστηκαν ευκαιρίες και λύσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε αμοιβαίο όφελος.