30-12-2016: Η ΔΑΕΜ Α.Ε. δημιούργησε το νέο online σύστημα διαχείρισης ξεναγήσεων του ΟΠΑΝΔΑ

online σύστημα διαχείρισης ξεναγήσεωνΜε μια μόλις εβδομάδα λειτουργίας του νέου online συστήματος διαχείρισης ξεναγήσεων 1548 χρήστες επέλεξαν να εγγραφούν στο πρόγραμμα των δωρεάν ξεναγήσεων του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Η  ΔΑΕΜ Α.Ε. δημιούργησε την ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα αναβαθμίζοντας τη διαχείριση μιας αγαπημένης πολιτιστικής δραστηριότητας στην πόλη της Αθήνας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται στο online σύστημα διαχείρισης ξεναγήσεων www.opandaxenagiseis.gr, δημιουργώντας τον προσωπικό τους λογαριασμό και στη συνέχεια να δηλώνουν συμμετοχή στις διαθέσιμες ξεναγήσεις. Έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν με βάση την ημερομηνία, την τοποθεσία αλλά και το είδος της ξενάγησης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν. Η ομάδα διαχείρισης των ξεναγήσεων εγκρίνει/απορρίπτει τις αιτήσεις και ενημερώνει άμεσα τους ενδιαφερόμενους για την επιτυχή ολοκλήρωση της κράτησης τους.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει περισσότερες από 700 κρατήσεις θέσεων για ξεναγήσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους όπως στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης,  στο Μουσείο Μπενάκη, στην Αρχαία Αγορά κ.α που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.