26-02-2024: Κοπή πίτας ΔΑΕΜ

Η ΔΑΕΜ Α.Ε. προχώρησε στην καθιερωμένη τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στα γραφεία της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας, ο Γενικός Γραμματέας κ. Βασίλης Μπόκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Εμμανουήλ Βελεγράκης, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, το προσωπικό της και οι συνεργάτες της.


Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΑΕΜ Α.Ε, κ. Λάζαρος Καραούλης  ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε εν συντομία στο έργο της εταιρείας καθώς και στα νέα ψηφιακά συστήματα και εφαρμογές που θα υλοποιηθούν σύντομα για τον Δήμο Αθηναίων.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Αθηναίων απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές σε όλους, επεσήμανε την ανάγκη της ομαδικής συνεργασίας, τόνισε τον κρίσιμο ρόλο της ΔΑΕΜ στη διαδικασία της ψηφιακής μετάβασης του Δήμου και αναφέρθηκε στο όραμα του για μία βιώσιμη, πράσινη και δημιουργική Αθήνα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με την ανταλλαγή ευχών σε εορταστικό κλίμα και την απονομή δώρων στους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί!