Εφαρμογές Internet

Κατασκευή και φιλοξενία δυναμικών ιστοσελίδων

Το τμήμα internet της Δ.Α.Ε.Μ. Α.Ε., έχει δημιουργήσει σημαντικά έργα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και είναι το πλέον αρμόδιο τμήμα για την προβολή της εταιρίας σας στο διαδίκτυο. Με εξειδικευμένο προσωπικό και αφού κατανοήσει τις ανάγκες σας, επιμελείται τον σχεδιασμό, τη φιλοξενία και την υποστήριξη της ιστοσελίδα σας.

-Σχεδιασμός και φιλοξενία ιστοσελίδων (web site design, hosting)

-Καταχώρηση Domain name

-Καταχώρηση στις Ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (Search engine submission)

-Βελτιστοποίηση site στις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization, Page rank)

Τα βήματα που ακολουθούμε είναι τα εξής:

  • Εκπονείται μελέτη ανάλυσης της κατασκευής
  • Εκδίδεται προσφορά με το κόστος κατασκευής
  • Συντάσσουμε προδιαγραφές, με σχεδιαγράμματα, περιγραφές λειτουργιών και χρονοδιαγράμματα.
  • Αναπτύσσουμε το έργο
  • Παραδίδουμε το έργο και γίνεται η εκπαίδευση

– Υποστήριξη προβλημάτων

Εξειδικευμένο προσωπικό απαντά σε απορίες μέσω e-mail ή τηλεφωνικά στα ερωτήματα που θέτετε. Αυτή η υπηρεσία διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του συστήματος και των παρεχόμενων υπηρεσιών σας.

Επιμέλεια εντύπων και ψηφιακού περιεχομένου 

Το τμήμα Internet της Δ.Α.Ε.Μ. Α.Ε., αναλαμβάνει επίσης την επιμέλεια εντύπων, σχεδιάζοντας μοντέρνα έντυπα οποιασδήποτε μορφής από μια αφίσα ή ένα διαφημιστικό φυλλάδιο, μέχρι τον κατάλογο των προϊόντων ή υπηρεσιών της εταιρείας σας. Επίσης αναλαμβάνουμε την επιμέλεια και υποστήριξη του ψηφιακού περιεχομένου σας.

Η εμπειρία των σχεδιαστών μας και η ικανότητα τους να δημιουργούν πετυχημένα concepts με την επίβλεψη -εάν το θέλετε- της εκτύπωσης εξασφαλίζουν το τελικό αποτέλεσμα που δικαιώνει την επιλογή σας να μας εμπιστευτείτε.

Τμήμα Multimedia 

Το τμήμα Multimedia της Δ.Α.Ε.Μ Α.Ε. αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένου προσωπικού με τις απαραίτητες τεχνικές και αισθητικές γνώσεις ώστε να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του χώρου των computer graphics και των πολυμέσων.

Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση οποιασδήποτε ιδέας και εγγυόμαστε το άψογο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.