22-09-2015: Ελληνική αντιπροσωπεία για την Hi-Tech Fair 2015 στη Shenzhen – China

Την 17/9/2015 διοργανώθηκε εκδήλωση στην αίθουσα τελετών του Δημαρχιακού Μεγάρου της Αθήνας, όπου ο Δήμος Αθηναίων, δια του εκπροσώπου του κ. Φώτη Προβατά, υποδέχθηκε την κινεζική αντιπροσωπεία της China Hi-Tech Fair 2015. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων που αποσκοπεί στη σύσφιξη των Ελληνοκινεζικών σχέσεων και ειδικότερα των πόλεων Αθήνας και Shenzhen, δια της ανταλλαγής τεχνογνωσίας, εφαρμοσμένων καλών πρακτικών και διευκόλυνση επενδυτικών σχεδίων.

Στην εκδήλωση συμμετείχε – με κεντρικό ρόλο – η ΔΑΕΜ Α.Ε., δια του Διευθύνοντος Συμβούλου της κ. Κωνσταντίνου Βέρρα, ο οποίος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στην κινεζική αντιπροσωπεία την τεχνογνωσία της ΔΑΕΜ στους τομείς των Smart Cities, της συμμετοχικής Δημοκρατίας και της Εφαρμοσμένης Τεχνολογίας στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Δήμων και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ, εκπρόσωπος της Ελληνικά Χρηματιστήρια, εκπρόσωποι Κατασκευαστικών εταιρειών, εταιρειών Πληροφορικής, εταιρειών Ενέργειας, Τραπεζών, δημοσιογράφοι, κλπ.

Η κινεζική αντιπροσωπεία παρότρυνε και απηύθυνε γενναιόδωρη πρόσκληση συμμετοχής ελληνικών επιχειρήσεων στην Διεθνή Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας China Hi-Tech Fair 2015, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Shenzhen της Κίνας, η οποία αποτελεί εν τοις πράγμασι την Silicon Valley της χώρας αυτής, στο διάστημα 16-21 Νοεμβρίου 2015.

Η ΔΑΕΜ Α.Ε. πρόκειται να συμμετάσχει με δωρεάν παραχώρηση από την κινεζική πλευρά περιπτέρου 36τ.μ. αποσκοπώντας στην προβολή της δικής της τεχνογνωσίας σε μια διεθνή έκθεση, αλλά και στην ανταλλαγή καλών πρακτικών και δικτύωσης.

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στο http://www.chtf.com/english/
f3  f5

f4